'You won't get anything unless you have the vision to imagine it!'

Van multimediale projecten tot advertentie of magazine. Wij maken iets van niets. Daar heb je nu eenmaal verbeelding voor nodig.

Portfolio

Disclaimer

Bij de Kamer van Koophandel staat image ingeschreven onder nr. 280.95.909.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van sommige afbeeldingen, zijn eigendom van image. Het is niet toegestaan om de beelden en teksten van de site of delen daarvan te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van image. De op deze website getoonde informatie wordt door image met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Dan horen wij dat graag van u.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van image, welke geen eigendom zijn van image, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van image. Hoewel image uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door image worden onderhouden wordt afgewezen.

Image sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Lees meer

Contact

Heereweg 124
2161 BN Lisse
Nederland

0252 424 470
info@image-lisse.nl

twitter button facebook button

Vragen? Laat het ons weten!