Wij horen graag van je!

Ons kantoor zit in de rechtervleugel (begane grond) van een Rijksmonument in Lisse. Het gebouw werd in 1938 gebouwd in opdracht van de Incassobank. De kluis is helaas leeg maar onze koelkast is vol dus neem contact op en kom langs om kennis te maken...

Contactgegevens

Heereweg 124
2161 BN Lisse
info@image-lisse.nl
0252 424 470

KvK 280.95.909
BTW nr. 0020.61.394.B.38

Stel een vraag

Over ons

Enthousiast, inlevend, creatief en ondernemend. Dat is onze kern!

Werk

Van theater tot brouwerij en van boeken tot industriële robots.

Nieuws

Updates over onze activiteiten en nieuwe projecten.

'imagination is the beginning of creation!'

De laatste ontwikkelingen

Wij vertalen de kern van een bedrijf, concept of product naar een herkenbare uitstraling. Van idee tot realisatie. Dat gaat bij ons veel verder dan alleen een logo, beeld of website. Het gaat om de totale beleving.

mei 2021

Start energiecoöperatie Hillezon

Eind mei presenteerde het bestuur van Hillezon hun plannen voor de eerste energiecoöperatie van Hillegom, een samenwerking waarbij inwoners van de Bollenstreek met elkaar duurzame energie opwekken door middel van zon op dak. Direct ook het moment om hun nieuwe huisstijl te tonen waarin de sfeer van de Bollenstreek duidelijk tot uitting komt. Het logo is een combinatie is van zon, energie en Bollenstreek. Hillezon, groene energie uit eigen streek!

maart 2021

Helder, simpelen echt: Roel Boon

Psycholoog Roel Boon coacht mensen die met het leven botsen, zich gevangen voelen, of vastlopen, in relaties, werk, hoofd, of lijf. Met de laatste kennis uit de (neuro)psychologie en tijdloze inzichten uit de filosofie. Samen met Roel zijn wij op zoek gegaan naar waarden die voor hem het meest belangrijk voelen. Van daaruit hebben we een huisstijl ontwikkeld die past bij wie hij in de kern is en waar hij voor staat: helder. simpel. echt!

december 2020

Schitterende verhalen van Atelier NW

Vrijwel altijd ligt een mooi, lief, verdrietig of romantisch verhaal ten grondslag aan de sieraden van Atelier NW. Ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum wilden ze graag de oorsprong van twaalf sieraden delen met hun relaties. Nadat de dragers en gevers waren geïnterviewd mochten wij aan de slag met de vormgeving. Het resultaat? Een mooi boekje waarmee dit jubileum van deze  gepassioneerde goudsmeden uit Heemstede niet ongemerkt voorbij ging.

september 2020

Lanceringsdag DERO GROEP

Tijdens een inspirerende lanceringsdag is vandaag de nieuwe branding gepresenteerd van DERO GROEP, een gedreven club aanpakkers die complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven. Na een lang en intensief traject, in samenwerking met Wayfinders uit Amsterdam, hebben we de kern van het bedrijf vertaald naar een ‘story to live by’, de DERO DRIVE, met bijbehorende huisstijl, branding en nieuwe tagline: ‘Our drive. Your solution.

november 2019

Boekpresentatie Alles is film

Met een feestelijke bijeenkomst op het NDSM-terrein in Amsterdam is het eerste exemplaar van ons boek Alles is film overhandigd aan actrice Monic Hendrickx, die ook het voorwoord schreef. Voor de gelegenheid hadden we een tentoonstelling ingericht. Alles is film toont in 36 hoofdstukken hoe in Nederland films worden geproduceerd, gedistribueerd en vertoond. Het boek bevat interviews met kopstukken uit de hele industrie: van acteurs en regisseurs tot exploitanten, agenten en marketeers. 

januari 2019

Holland Film Nieuws wint Zilveren Roos

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de bioscoopsector hebben we met Holland Film Nieuws de Jan Nijland Zilveren Roos uitgereikt gekregen. De filmprijzen wordt jaarlijks uitgereikt aan personen of instanties die van grote betekenis zijn voor de Nederlandse bioscoopwereld en een beloning verdienen. De prijs komt in het jaar dat HFN z'n vijfentwintigjarige bestaan viert. Sinds 1960 werd de prijs onder anderen toegekend aan Charly Chaplin, Robert Wijsmuller, Bert Haanstra en Paul Verhoeven.

1
Informatie

'Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere.'

We horen je graag!
Contact

Heereweg 124
2161 BN LIsse
www.image-lisse.nl