Sint en Piet in Lisse

WIE KLOPT DAAR?

Als de dag van gisteren herinneren wij ons hoe wij als kinderen de dagen rond Sinterklaas beleefden. Komt het wel goed met de cadeautjes? Is het weer niet te slecht om op het dak te lopen? Heeft Sint mijn lijstje wel gekregen? Het was ieder jaar weer spannend!

Bovenal herinneren wij ons de gezelligheid van samen Sinterklaasfeest vieren. Met onze familie, en zakken vol cadeautjes, de longen uit ons lijf zingen om daarna vol verwachting af te wachten tot er een pakje voor jou uit de zak kwam...

Naar ons idee bestaat er geen leuker feest dan het Sinterklaasfeest en daarom is het voor ons een feestje om dit te mogen doen.

Want, worden we hier rijk van? Nee, integendeel, maar we worden er wel heel erg blij van en dat is ons veel meer waard! En daarom kloppen wij tussen half november en 6 december graag bij julie aan!

Over ons

HET VERHAAL KLOPT...

Zoals gezegd was (en is) Sinterklaas bij ons thuis altijd een groot feest. Een avond waar we ieder jaar naar uitkeken en -kijken.

Als slagroom op onze Sinterklaastaart is de Goedheiligman, toen we klein waren, ook bij ons thuis geweest. Als we maar hard genoeg zongen, dan zou hij komen. En dat deden we! Voor ons gevoel uren lang, maar het werd beloond met een bezoek. Een onvergetelijke herinnering!

Ruim dertig jaar later herhaalde de geschiedenis zich voor de volgende generatie in onze familie en we genoten weer net zo hard als we vroeger deden. En nu? Nu zitten we er zelf middenin en mogen wij zelf bijdragen aan mooie herinneringen aan Sinterklaas voor de kinderen van nu. Een grote eer! En ja, als we eerlijk zijn, vinden wij het zelf stiekem misschien nog wel leuker als de kinderen zelf!! Hahaha!

Heel graag tot ziens!

Sinterklaasfeest 1978

Sinterklaasfeest 2013

We kloppen graag bij u aan!

EEN HUISBEZOEK VAN SINT EN PIET

Wij kijken er ieder jaar enorm naar uit om bij een aantal van jullie langs te komen voor een huisbezoek. Heb je interesse? Laat het ons tijdig weten want de planning zit snel vol!

Wil je toch liever via Zoom? Dat kan! Dan zetten we een live verbinding op vanuit onze Sinterklaas studio!

Sint en Piet werken tijdens het bezoek met een leuk thema en halen vantevoren informatie bij u op over de kinderen en/of familieleden. Zo maken we van het (digitale) bezoek een persoonlijk feestje voor uw kind. Aan het eind van het bezoek kan Sint eventueel ook nog verklappen waar de cadeautjes zijn verstopt zodat het grote uitpakfeest kan beginnen.

Contact

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen of een WhatsApp bericht.

E-mail
info@wiekloptdaar.nl

WhatsApp
06 3053 7131

Stel uw vraag