'You won't get anything unless you have the vision to imagine it!'

Van multimediale projecten tot advertentie of magazine. Wij maken iets van niets. Daar heb je nu eenmaal verbeelding voor nodig.

Portfolio

Coming soon: het boek 'Alles is film'


Begin dit jaar wonnen we met Holland Film Nieuws de Jan Nijland Zilveren Roos. Die bioscoopprijs wordt elk jaar uitgereikt aan iemand die zich inzet voor de bioscoopsector in Nederland. Bij deze prijs hoort ook geldbedrag en met dat geld gaat we iets superleuks doen! We gaan dit jaar namelijk een bijzonder boek maken. Een boek dat op een leuke en toegankelijke manier uitlegt wat er allemaal komt kijken bij het maken en vertonen van film in Nederland. Een boek getiteld Alles is film dat eind november uitkomt.

Alles is film belooft nu al een te gek boek te worden vol fantastische verhalen, prachtige foto's en uitleg van bekende en onbekende mensen die in Nederland betrokken zijn bij het maken van dat datgene dat hen allemaal ontzettend bezighoudt: film! Want in de hoofden én het handelen van al die mensen is alles film!

Wil je op de hoogte blijven van wat we aan het doen zijn? Leuk!! Je kunt ons volgen ons op Facebook en Instagram óf je aanmelden voor onze ‘making of alert' via de website www.allesisfilm.nl.

AIF Avatar 500px-1
INSTA-AIF-1246148365

Contact

Heereweg 124
2161 BN Lisse
Nederland

0252 424 470
info@image-lisse.nl

twitter button facebook button

Vragen? Laat het ons weten!